Real Noorderwijk won in de zaal van het 'zwarte beest' United Schoten met 1-7.

United '76 Schoten - Real Noorderwijk 1-7
Beloften 4-4

Beloften United Schoten-Belofen Real Noorderwijk: 4-4

Eerste wedstrijd na de winterstop en meteen stond het zwarte beest van Real Noorderwijk al op het programma : United '76 Schoten. Onze fel uitgedunde beloften ploeg (zonder oa Caers en Lambaerts) speelde een bleke wedstrijd doch wist in extremis nog een gelijkspel uit de brand te slepen : 4-4. Doelpunten waren van Scheerens (2x), Van Der Auwera en Becirbegovic. Real speelde met Jens Henderickx, Yannick Scheerens, Kevin Van Der Auwera, Jelle Lauwers, Jeff Peeters, Issam Elouadi enTarik Becirbegovic. Schoten blijft een 'ambetant' ploegske voor de Noorderwijkenaren.  

United Schoten-Real Noorderwijk: 1-7

Real neemt een droomstart wanneer kapitein Hermans, na een doorsteekpas van Bomboi, de 0-1 binnen trapt. Schoten voetbalt goed mee en de supporters krijgen een leuke wedstrijd te zien, doch waar het kanon bij de thuisploeg faalt, staat dat van de bezoekers op scherp. Skeric laat de 0-2 optekenen en bij deze stand mag er gerust worden. In de 2e helft grijpt Real de Schotenaren meteen bij de keel. Balbezit, tikken, flitsende acties....het was genieten. Mooie combinatie Aziz-Sandro-Cosemans en die laatste kopt de 0-3 voorbij doelman Lambrechts.

Schoten prikt af en toe maar doelman Van Bael (die de gekwetste Aps vervangt) keept attent. Real blijft gefocust en het Nasi-monster telt de thuisploeg helemaal uit. Eerst met de 0-4 na balverlies bij Schoten, daarna een prachtige actie van Raguragui op Scheerens die doortikt tot bij Skeric : 0-5 en de hattrick van Skeric is een feit. Doelpuntenmachine Skeric krijgt er niet genoeg van : 0-6. Toch gaan de kopjes bij Schoten niet naar beneden en blijft deze erg jonge ploeg vechten. En het loont ! Dieumerci (niet Mbokani) Ditutala zet het eerreddende doelpunt op het scorebord : 1-6.

Daarna is het weer de beurt aan....wie anders....Naser Skeric, Coosemans op Nas en de 1-7 einduitslag is een feit. Conclusie : United '76 Schoten heeft met zijn jonge garde toch een ploeg waar muziek in zit maar moest in Real Noorderwijk zijn meerdere erkennen. De Real-boys speelden een volwassen partij en nemen verdiend de 3 punten mee.

Trainer, bestuur, spelers en supporters, iedereen is trots op dit Noorderwijk ! Doelpunten waren er van Andy Hermans (1), Brecht Cosemans (1) en Naser Skeric (5). Real speelde met : Davy Van Bael, Yannick Scheerens, Naser Skeric, Sandro Bomboi, Aziz Lagouireh, Mo Raguragui, Brecht Cosemans, Andy Hermans en Tim Aps.